Reisverhalen

Reisverhalen · 11. februari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu was het eindelijk zo ver..... Back to reality...
Reisverhalen · 07. februari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... Aan alle mooie liedjes komt een einde...

Reisverhalen · 05. februari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... Slecht weer op komst...
Reisverhalen · 04. februari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... Het avontuur gaat voort!

Reisverhalen · 02. februari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... We reizen steeds verder zuidwaarts!
Reisverhalen · 31. januari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... Een extra dag Antarctica!

Reisverhalen · 30. januari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... Een dag op zee!
Reisverhalen · 30. januari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... Het avontuur is echt begonnen!

Reisverhalen · 29. januari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver..... We zijn inmiddels al goed en wel én met alle bagage in Ushuaia aanbeland.
Reisverhalen · 28. januari 2018
Meer dan 2 jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen van een unieke Antarcticareis. Nu is het eindelijk zo ver.....

Meer weergeven